telefoondikgrijsemailGRIJSdiklogo2017grijswit 

logoYirroRGB200
  • vlagNLTaal
    • vlagFrankrijk
    • vlagDuitsland
    • vlagUnitedKingdom

AIR FLOW MIRROR klik DEMOVIDEOS / TESTIMONIALS

regularvsyirro2blue2verlooplaagkopie1 QdentM1bluestaal2

pictosleutel

SLEUTEL NAAR COMFORT

Bestaande mondspiegel bieden prima zicht, maar tijdens precieze werkzaamheden van boren, polijsten of het verwijderen van tandsteen, belemmeren de spetters van de koelspray en de contaminatie onvermijdelijk het indirecte zicht. Wilt u comfortabel werken èn uw efficiëncy verbeteren? Yirro-plus® introduceert een zelf reinigend mondspiegelsysteem met permanent helder zicht.

regularvsyirro500px72dpi

links: normaal zicht - rechts: zicht met Yirro-plus

pictovinkje

CONTINU ZICHT

Yirro-plus® is een baanbrekend concept van zelf reinigende mondspiegels gebaseerd op een luchtstroom die het spiegelvlak schoon blaast. Met Yirro-plus® heeft u continu helder zicht, zonder dat u de work flow hoeft te onderbreken. U werkt efficienter en bespaart daardoor kostbare tijd.

"Efficiency en komfort gaat hand in hand met gebruik van Yirro-plus."

Lees onze testimonials.

beeldblazenvierkant300px

pictoi3

DEMO-VIDEO

Andere demovideos

pictoi6

TWEE OPTIES

U maakt uw eigen afweging wat het beste past: het automatische PREMIUM Systeem of het handgeschakelde COMFORT Systeem.
 

Yirro-plus® werd ontwikkeld in samenwerking met een team van tandartsen en voldoet daardoor perfect aan uw professionele behoeften. Het systeem is onderhoudsvrij.

pictotijd3

UNIVERSEEL SYSTEEM

Dit universele systeem wordt op een vaste plaats op uw assistentie unit bevestigd. Elke start set bevat 4 comfortabele handgrepen, 4 afneembare spiegels, voor langere tijd herbruikbaar en bestand tegen thermo-desinfectie en autoclaveren.

In elke startset zitten alle componenten voor universele installatie samen met een handige reinigingsbox.

pictoi7

HET PREMIUM SYSTEEM

Het PREMIUM systeem werkt automatisch: de luchtstroom start zodra u de spiegel pakt; en stopt zodra u de spiegel terugplaatst. De lucht stroom kunt u naar behoefte fijnstellen met een regelknop.

PREMIUMkleinervrijb400grijs1

Het Yirro-plus PREMIUM systeem is eenvoudig te installeren door uw eigen installateur. Het systeem krijgt een goed bereikbare plaats op de afzuigunit, naast uw afzuigers. De aansluit-toebehoren worden meegeleverd in de start set.
 

Hieronder een voorbeeld van integratie in de afzuigunit van A-dec. Voorbeelden van plaatsing op andere typen afzuig-units vindt u hier.

Adecmontagegrijs1

De PREMIUM set kunt u uitbreiden met een voetpedaal. Hiermee schakelt u tussentijds de lucht AAN/UIT zonder uw spiegel te hoeven terugplaatsen.

Specificaties van het PREMIUM systeem vindt u hier.

pictoi8

HET COMFORT SYSTEEM

De luchtstroom bij het COMFORT systeem schakelt u handmatig via een tuimelschakelaar. De lucht stroom kunt u naar behoefte fijnstellen met een regelknop. Het COMFORT systeem hoeft alleen te worden aangesloten op lucht. Indien u een extern luchtpunt heeft op uw unit, is aansluiten van het Yirro-plus® COMFORT system nog eenvoudiger met behulp van de meegeleverde snelkoppelingen.

Comfortschuin1grijs1

Hieronder een voorbeeld van plaatsing met gebruik van de universele docking aan de zijkant van een Sirona assistentie-unit. De luchttoevoerslang loopt samen met de afzuigslangen mee naar het lucht-aansluitpunt, in de voet van de unit.

sirona265x1

In veel situaties is het mogelijk de docking in een vrije uitsparing van het assistentieblok te monteren.
Voorbeelden van plaatsing bij andere typen assistentie-units vindt u
hier.

Voor specificaties van de COMFORT start set, klik hier.

© DHM-dental 2018

DHM-dental is producent van medische produkten Klasse I voor de dentale branche. Al onze producten worden volgens de richtlijn EEG 93/42 geproduceerd, inclusief GMP en een kwaliteitssysteem naar richtlijn EN/ISO 13485.

ALGEMENE VOORWAARDEN

logo2017grijswit logodef201770pxwit