telefoondikgrijsemailGRIJSdiklogo2017grijswit 

logoYirroRGB200
  • vlagNLTaal
    • vlagFrankrijk
    • vlagDuitsland
    • vlagUnitedKingdom

" IK WERK NU SNELLER DAN VOORHEEN ..."

cleaningbox2 noSPOTcap1 handgrepen2 docking0grey1 crossedhandles02grey1 pedaalgrijs1024d1

pictokrant

HET PREMIUM SYSTEEM

Het PREMIUM systeem werkt automatisch: de luchtstroom start zodra u de spiegel pakt; en stopt zodra u de spiegel terugplaatst. U stelt naar behoefte fijn door middel van een regelknop.

De Yirro-plus® PREMIUM Start Set biedt u voldoende handgrepen en spiegels om vier patiënten volgens de WIP richtlijn te behandelen. Extra spiegels en handgrepen zijn separaat verkrijgbaar. De benodigde desinfectie accessoires worden meegeleverd in de startset.

Premium2017doos4500px

De Yirro-plus® PREMIUM Start Set bevat:

- 4 handgrepen en 4 spiegelkoppen [2 x 2 afmetingen]
- 1 luchtregelaar met automatische magneet sensor / lucht koppeling
- 1 docking station met universele docking / adapter docking voor integratie
in een vrije uitsparing [indien van toepassing]
- 1 handleiding met reinigings & installatie instructies
- 1
cleaning box voor beschermd reinigen van 6 spiegelkoppen
- 4
noSPOT autoclaveer caps
- Power/Air box + slang [aansluiten op 24 VDC]
- medische voeding EN 60601 [conversie 100/240 Volt > 24 VDC]
- aansluittoebehoren voor de luchtaansluiting

De PREMIUM docking krijgt een goed bereikbare plek op uw afzuigunit. Het systeem wordt onafhankelijk op de compressorlucht [3-6 bar] aangesloten en op 100-240VAC or op 24Volt VDC. De aansluit-toebehoren worden meegeleverd. Wilt u weten hoe de set op uw afzuigunit gemonteerd eruit ziet? Bekijk de foto's in de gallery.

Heeft u meer vragen? Kijk bij de FAQ's

pictokrant2

HET COMFORT SYSTEEM

De luchtstroom bij het COMFORT systeem schakelt u handmatig via een tuimelschakelaar. De luchtstroom kunt u naar behoefte fijnstellen met een regelknop. Het COMFORT systeem hoeft alleen te worden aangesloten op lucht.

De Yirro-plus® COMFORT Start Set biedt u voldoende handgrepen en spiegels om vier patiënten volgens de WIP richtlijn te behandelen. Extra spiegels en handgrepen zijn separaat verkrijgbaar. De benodigde installatie- en reinigings accessoires worden meegeleverd.

Comfort2017doos4500px

De Yirro-plus® COMFORT Start Set bevat:

- 4 handgrepen en 4 spiegelkoppen [2 x 2 afmetingen]
- 1 luchtregelaar met handschakelaar / lucht koppeling
- 1 docking station met universele docking / adapter docking voor integratie
in een vrije uitsparing [indien van toepassing]
- 1 handleiding met reinigings & installatie instructies
- 4
noSPOT autoclaveer caps
- 1
cleaning box voor beschermd reinigen van 6 spiegelkoppen
- air connection supply [i.e. snelkoppeling NW 2.7 of Polymale,
afhankelijk
van het gewenste type
]

plug & play - Het COMFORT systeem wordt onafhankelijk op de compressorlucht [3-6 bar] aangesloten. Alle aansluit-toebehoren wordt meegeleverd. Wilt u weten hoe de set op uw afzuigunit gemonteerd eruit ziet? Bekijk de foto's in de gallery.

Heeft u hier nog vragen over?

Kijk bij de FAQ's

pictokrant6

SPIEGELS

Yirro-plus® spiegels zijn ultra-reflectief en water- en vet afstotend. Elke start set bevat 4 afneembare en herbruikbare spiegels in 2 verschillende maten. Vanwege hun compacte vorm bieden ze comfortabel indirect zicht in de meest extreme situaties ...

symmetrie2typeslichter

pictokrant1

HANDGREPEN

ergonomische grip - Yirro-plus® handgrepen bieden een perfecte ergonomische grip vanwege hun vorm en lichte gewicht van 12,5 gram. Elke startset bevat 4 herbruikbare handgrepen. Ze worden aan de luchtslang gekoppeld met een praktische magneetkoppeling; een lekvrije lucht verbinding die makkelijk met een lichte trekkracht is te verbreken.

U reinigt de handgrepen door thermo-desinfectie of ultrasoon reiniging waarna additioneel steriliseren door autoclaveren mogelijk is. De handgrepen zijn bestand tegen hoge temperaturen en chemicaliën en zijn verkrijgbaar in 6-packs.

Grijsassemblyhandgripsweb

pictokrant5

SPIEGEL no. 0

De Yirro-plus® no. 0 spiegel is extreem compact [breedte 13,2 mm] en biedt daardoor meer ruimte voor uw andere instrumenten. U reinigt de Yirro-plus spiegels door thermo-desinfectie of door ultrasoon reinigen. Spiegels zijn afzonderlijk verkrijgbaar in 6-packs.

OPMERKING: Voor reiniging maakt u bij voorkeur gebruik van de speciale Reinigings box [geschikt voor thermo-desinfectie / ultrasoonreiniging] en bij het additionele steriliseren kunt u tijdens het autoclaveren de noSPOT autoclave caps toepassen.

triade0RGBtoplb

Heeft u vragen over Spiegels? Kijk bij onze FAQ's

pictokrant7

SPIEGEL no. 2

De Yirro-plus® no. 2 spiegel heeft een breedte van 18,4 mm maar is compacter dan de gewone ronde spiegel no. 2. U reinigt de Yirro-plus spiegels door thermo-desinfectie met eventueel additioneel autoclaveren. U kunt ook ultrasoon reinigen met additioneel autoclaveren. Spiegels zijn afzonderlijk verkrijgbaar in 6-packs.

OPMERKING: Voor reiniging maakt u bij voorkeur gebruik van de speciale Reinigings box [geschikt voor thermo-desinfectie / ultrasoonreiniging] en bij het additionele steriliseren kunt u tijdens het autoclaveren de noSPOT autoclave caps toepassen.

triade2RGBtop2lb

Heeft u vragen over Spiegels? Kijk bij onze FAQ's

pictokrant3

ACCESSOIRES

Voor optimale reiniging is het nodig om spiegels en handgrepen GESCHEIDEN te reinigen. Hiervoor zijn er speciale accessoires ontwikkeld zoals de reinigingsbox en de 4-positie nozzle adaptor voor het veilig reinigen van spiegels in thermodesinfector of ultrasoonreiniger.

Ten behoeve van het beschermen van het HR-spiegeloppervlak tegen afzetting van spots tijdens het autoclaveren is de noSPOT autoclave cap ontwikkeld.

Voor PREMIUM gebruikers is er optimaal gebruiksgemak door uitbreiding met een voetpedaal.

Voor het creeëren van een extern lucht punt op uw unit is speciale Extern luchtpunt set verkrijgbaar.

pictokrant4

REINIGINGSBOX

Elke start set bevat de Yirro-plus® Reinigingsbox, speciaal ontwikkeld voor het beschermd reinigen van 6 spiegelkoppen en geschikt voor thermodisinfectie en voor ultrasoon reinigen.

reinigingsbox6posvrij

LET OP: Voor aanvullende sterilisatie wordt aanbevolen uw gereinigde spiegels te voorzien van noSPOT autoclave caps. U kunt bij sterilisatie de autoclaveer caps ook samen met de reinigings box gebruiken.

Heeft u vragen over reinigen? Bekijk onze FAQ's.

pictokrant13

'noSPOT' AUTOCLAVEER CAPS

Tijdens het autoclaveer proces is het onvermijdelijk dat er sporen van contaminatie in het water belanden vanwege verbruiksmaterialen. Deze sporen worden tijdens de droogfase afgezet op het oppervlak van het instrumentarium. Deze afzetting van 'Spots’ op HR dïelectrische spiegels is heel lastig te verwijderen.

U HOUDT UW SPIEGELS IN TOP CONDITIE DOOR HET GEBRUIK van ‘noSPOT’
AUTOCLAVEER CAPS: no-SPOT technology houdt het spiegelvlak toegankelijk voor stoom maar voorkomt de vorming van druppels.
.

autoclavecap29view2

Heeft u vragen over sterilisatie? Bekijk onze FAQ's.

pictokrant8

4-POSITION NOZZLE ADAPTOR

De holle handgrepen passen op de pennen van de thermo-desinfector en zijn bestand tegen de chemicaliën van thermo-desinfectie en tegen de temperatuur van sterilisatie via autoclaveren. Met deze handige 4-positie nozzle adaptor maakt u economisch gebruik van de beperkte ruimte in uw thermodesinfector.

PA190086greyweb

Heeft u vragen over reinigen? Bekijk onze FAQ's.

pictokrant9

FOOT PEDAL

Dit optionele voetpedaal biedt extra gemak voor de PREMIUM gebruikerdoordat het mogelijk wordt gemaakt om de lucht AAN/UIT te schakelen tijdens de behandeling, zonder de spiegel te hoeven terugplaatsen.

Het pedaal installeert u eenvoudig zelf.

Het pedaal is favoriet bij microscooptandarts en endodontist.

ASMpedaalASAview1

Op de downloadpagina vindt u de instructie voor het installeren van het voetpedaal.

pictokrant10

EXTERN LUCHTPUNTSET 'NW 2.7'

Dit accessoire is alleen van toepassing op het COMFORT NW 2.7 systeem. U creëert hiermee een extern luchtpunt op uw unit. De set bevat een NW 2.7 insteek koppeling, een slang en T-stuk ø4 mm en een installatie instructie. In de COMFORT NW start set wordt standaard een snelkoppeling NW 2.7 meegeleverd waarmee u kunt inprikken in het luchtpunt.

Heeft u vragen over aansluiten? Kijk bij de FAQ's

FemalequickcouplingsetNW27ASS

pictokrant14

EXTERN LUCHTPUNTSET 'POLY'

Dit accessoire is alleen van toepassing op het COMFORT Poly Male systeem. U creëert hiermee een extern luchtpunt op uw unit. De set bevat een Poly Male connector, een slang en T-stuk ø6 mm en een installatie instructie. In de COMFORT PolyMale start set wordt standaard een Poly Male connector meegeleverd waarmee u kunt inprikken in dit luchtpunt.

Heeft u vragen over aansluiten? Kijk ook bij onze FAQ's.

Polyconnectionsystem

© DHM-dental 2018

DHM-dental is producent van medische produkten Klasse I voor de dentale branche. Al onze producten worden volgens de richtlijn EEG 93/42 geproduceerd, inclusief GMP en een kwaliteitssysteem naar richtlijn EN/ISO 13485.

ALGEMENE VOORWAARDEN

logo2017grijswit logodef201770pxwit